Om Bokasmart.se

Om Tekniken:

Bokasmart.se hämtar all information om resor i realtid vilket innebär att det är viss väntetid vid en sökning eftersom det är information från över 450st flygbolag och 60 000st hotell som skall sammanställas. Fördelen med att hämta in information i realtid är att den är rykande aktuell, alla priser och platstillgång är helt uppdaterad så att du som användare kan vara helt säker på att resan du hittade verkligen går att boka samt att priset stämmer.

Vem driver Bokasmart.se?

Bokasmart.se drivs av företaget Admarket som är specialiserat på insamling och bearbetning av information samt annonsering på internet. Vi har tillskillnad från andra prisjämförelse-siter inga kopplingar till resebranschen utan är helt oberoende.

Hur tjänar ni pengar?

Genom att vi hos vissa resebyråer får en provision vid en bokad resa samt med reklam på sidan och i nyhetsbrevet. Vi tar med resebyråer i prisjämförelsen oavsett om vi får någon provision eller inte. I framtiden kommer dom resebyråer som ger oss provision ha möjlighet att ge besökarna mer information om resan, men vi kommer aldrig att manipulera sökresultatet, så du som användare kan alltid lita på att vi listar den billigaste resan först oavsett om vi får provision eller inte.

Övrigt:

Har ni ytterligare funderingar eller behöver komma i kontakta med oss, så skicka ett email eller ring oss på 08-40377100