Sistaminuten Till Antalya

Allmänt:

Antalya är en besynnerlig blandning av kulturhistorisk plats med antika lämningar från romartiden, modern storstad med sina 600 000 invånare och utbud av shopping av både äkta märkeskläder och piratkopior, museer, egen gamla stan (Kaleici) och ett rikt restaurangutbud med god mat och fantastiska efterrätter samt ett eget badparadis med strand centralt och många fina stränder strax utanför staden.

Sol och bad:

Inom en radie av bara någon mil från centrumkärnan finns ett flertal fantastiska stränder; vissa av sand och vissa av klappersten. Det fina vattnet är dock en gemensam nämnare. Sensommar och tidig höst är Turkiets allra varmaste säsong.

Familjevänlighet:

Storstad är alltid storstad och som sådan har Antalya en intensiv trafik. Barnfamiljer har en klart lugnare miljö vid någon av de orter som finns runtom staden. Ett exempel på en sådan är Incekum 25 km. utanför där även den mest barnvänliga stranden är belägen.

Uteliv:

Eftersom Antalya inte endast är en turistort utan en regelrätt storstad så finns ett etablerat nattliv med barer och diskotek vilket förstås eskalerar under turistsäsong.

Sistaminuten Resor

Sorera Efter: Resultat Per Sida:

Datum Boende Pris Längd Bolag Avreseort Resebyrå