Sistaminuten Till Mallorca

Allmänt:

Före Menorca, Ibiza och Formentera är Mallorca den allra största i denna ögrupp som kallas Balearerna. Den är naturligtvis också ett av de allra största och mest klassiska målen för charterturister, mestadels från övriga Europa. Här finns såväl storstadsmiljö som små pittoreska bergsbyar och doftande olivlundar i ett för Medelhavsområdet typiskt klimat. Mallorca har cirka 750 000 bofasta invånare.

Sol och bad:

Mallorca har omkring 50 mils (!) kustlinje och stoltserar med nära 150 stycken stränder. Den säsong där temperaturen och vädret mest inbjuder till bad löper mellan april och mitten av oktober.

Familjevänlighet:

Med mångårig vana och rutin från miljontals turister årligen förstår förstås turistnäringen på Mallorca vikten av att ha alternativ för de flesta olika grupper. Så är det förstås även beträffande barnfamiljer. Konsultera Din researrangör om vad som kan vara den bästa lösningen; kanske någon av de lugnare orterna Cala Bona eller Can Picafort.

Uteliv:

Palma de Mallorca som är öns huvudstad har naturligtvis ett rikt utbud vad gäller ute- och nattliv men mera turistfokuserade platser som Magaluf och Alcudia ska inte heller underskattas.

Sistaminuten Resor

Sorera Efter: Resultat Per Sida:

Datum Boende Pris Längd Bolag Avreseort Resebyrå