Sistaminuten Till Menorca

Allmänt:

Menorca är den näst största av öarna som går under samlingsnamnet Balearerna och har 150000 invånare under turistsäsongens höjdpunkt. Förbindelser till det större Mallorca finns via regelbundna båtturer. Miljön är i möjligaste mån skyddsklassad så här finns inte de största hotellkomplexen uppförda. Istället har flera utav badorterna byggts upp i en närmast familjär atmosfär.

Sol och bad:

Få ställen kan visa upp ett så kristallklart vatten omgärdat med så sagolik natur. Ön erbjuder cirka 130 stycken badvikar. Klimatet är typiskt för Medelhavet och solbadaren kan njuta fullt ut.

Familjevänlighet:

Menorca är med sin harmoni och fridfullhet ett synnerligen passande resmål för barnfamiljer och vid vissa hotell finns särskild anpassning för de mindre. Kontrollera innan ni bokar resa!

Uteliv:

Med tanke på Menorcas småskalighet har de flesta småorternas barer inte öppet särskilt sent. Den partysugne får då finna sig i att åka till huvudstaden Mahon där hamnområdet erbjuder barer med vacker utsikt men också högre priser eller till Cuitadella som också har flera barer samt nattklubb.

Sistaminuten Resor

Sorera Efter: Resultat Per Sida:

Datum Boende Pris Längd Bolag Avreseort Resebyrå