Sistaminuten Till Sunnybeach

Allmänt:

Det bulgariska Sunny Beach byggdes upp för dryga femtio år sedan som en renodlad turistort som bara lever säsongsvis. Under tiden innan Berlinmuren föll fanns här en hel del att önska avseende service och kvalitet men under det senaste årtiondet har utvecklingen gått spikrakt åt rätt håll. Sunny Beach erbjuder i dag beträffande boende, service, aktiviteter, närliggande utflyktsmål och pris ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till de klassiska västeuropeiska målen för solresor.

Sol och bad:

Här finns en strand vilket kanske låter i minsta laget men man ska då ha i åminne att den löper på en sträcka av inte mindre än 6 000 meter vilket ger utrymme för väldigt många badgäster. Vattnet är kristallklart om inte vinden ligger på för hårt och inte utan orsak har Sunny Beach bland många besökare fått omdömet om sig att vara Europas allra finaste strand.

Familjevänlighet:

Sunny Beach har en hög familjevänlighetsfaktor. De stora resebolagen arrangerar riktade aktiviteter för de små de flesta dagar och dessutom finns lekplatser, minitåg, hoppborgar och annat.

Uteliv:

Nattlivet på denna turistort är som på de flesta i motsvarande klass men till en klart lägre kostnad. En bit in på tvärgatorna till den stora huvudgatan (Flower Street) ligger pubar, barer och diskotek som håller öppet ända till morgontimmarna. Även ett kasino finns för den spelsugne.

Sistaminuten Resor

Sorera Efter: Resultat Per Sida:

Datum Boende Pris Längd Bolag Avreseort Resebyrå