4 NFL-spelstrategier för din bästa fotbollssäsong hittills


Att satsa på amerikansk fotboll i NFL är inte nödvändigtvis lätt, men att göra smartare satsningar är alltid möjligt för de som är motiverade att lära sig några nya strategier.

Prova dessa nio NFL-bettingtips när du satsar på fotboll-spelsajter online såsom 22Bet login och se ditt bankkonto växa.

Vi önskar att vi kunde berätta för dig att vi hade ett magiskt fotbollstips för hur du satsar på fotboll och alltid vinner. Det finns inget enskilt bäst sätt att satsa på fotboll, men vi kan hjälpa dig att utveckla en lönsam fotbollsbetting-strategi, med enkla tips för att vinna fotbollsspel.

Om du vill veta hur man tjänar pengar på fotboll, läs vidare! Vi kommer att ge förslag på hur du gör vinnande NFL-val så att du själv kan bestämma den bästa strategin för vadslagning på fotboll.

1. Satsa med ditt huvud, inte ditt hjärta

Det kan låta självklart men att undvika känslor när man lägger satsningar är fortfarande en utmaning för många spelare. Vi har alla våra personliga fördomar. Oavsett om det är ett favoritlag eller ett vi föraktar, så är det inte lätt att lägga dessa preferenser åt sidan.

Men här är grejen: att bli mer objektiv mot NFL-betting online är bokstavligen det enklaste sättet att göra smartare satsningar. Det kräver inte en detaljerad strategi för matematisk analys, det kräver bara sunt förnuft.

Att heja på ditt favoritlag (minst) 16 gånger per år är väldigt roligt, men att förlora pengar i processen är det inte. För att bli en smartare sportspelare och hitta ett försprång hos bookmakers, bli medveten om dina fördomar och försök undvika beslut som enbart baseras på favorisering.

2. Var uppmärksam på var spelet spelas

Fördel på hemmaplan spelar roll, och det spelar större roll på vissa arenor. Till exempel, New England Patriots, gick 42-6 rakt upp (32-14-2 ATS) hemma från 2014-2018. Seahawks presterar också exceptionellt bra i Seattle: de har 103-41 på hemmaplan sedan 2003.

Men de är inte de enda två lagen med en sådan fördel. Gör dina efterforskningar genom att jämföra varje lags hemma- och borta resultat när du handikappade för hemmalagets fördel.

3. Känn till de individuella matchningarna

Fotboll kallas ofta för den ultimata lagsporten, men det finns visa en-mot-en-matcher som dramatiskt kan påverka resultatet av en match.

Till exempel bör en svag offensiv tackling inte förväntas prestera bra mot de främsta kantrusarna i ligan. Var uppmärksam på stora skicklighet skillnader mellan spelare som kommer att gå head-to-head.

Tränare är kanske de viktigaste head-to-head-matcherna som NFL-spelare bör överväga. Varje tränare använder sig av återkommande strategier som klarar sig mycket bra mot vissa motståndare och floppar mot andra. Tränare lär känna varandras förhållningssätt till spelet, och vissa är bättre på att svara på dessa strategiska överväganden.

Ett bra exempel på detta är Tom Coughlin och Bill Belichick. Patriots har varit dominerande sedan Belichick har styrt skeppet, men han hade 2-5 när han tränade mot Coughlin efter säsongen 2018.

4. Var medveten om mer än bara trenderna

När det kommer till vadslagning på NFL-spel är det ingen dålig idé att följa trenderna – mönster ger ibland värdefull information. Till exempel, från 2010 till 2018, gick Bears 12-5 ATS när de kom av en bye-vecka, medan 49ers, å andra sidan, bara var 5-11 ATS under samma tidsram.

Att lägga märke till att ett lag precis fick 49 poäng föregående vecka betyder inte nödvändigtvis att deras anfall skjuter på alla cylindrar. Gå tillbaka och titta på hur alla poäng gjordes. Kanske föll en defensiv back för att tillåta en lång touchdown-passning? Kanske gjorde försvaret ett par av dessa touchdowns? Kanske spelade de bara mot Browns?

De skarpaste spelarna tittar alltid på sammanhanget bakom siffrorna när de bestämmer sina strategier för vadslagning på fotboll.

5. Kontrollera skaderapporterna

Som vi nämnde är fotboll det ultimata lagspelet, och små förändringar kan kasta bort hela enheten. Se till att du vet vilka spelare som har missat träningen under veckan, vad deras status är för den kommande matchen och vilken roll de spelar i laget.

Lag Skaderapporter kan vara lite vaga, så det är alltid en bra idé att kolla Twitter-kontot för uppdateringar kring varje lag. De kanske inte direkt talar om för dig de bästa fotbollsspelen att göra. Men ofta kommer de att ge lite mer detaljer som kan hjälpa dig att korrekt utvärdera NFL-linjer.

6. Var försiktig med division matcher

Lag som spelar mot varandra två gånger per säsong lär känna varandra mycket väl, och även dåliga lag tenderar att gräva lite djupare när de kämpar mot en division-rival.

När vi ser tillbaka på 2016 var Jacksonville Jaguars, Chicago Bears och San Francisco 49ers tre av de fyra nedersta lagen i NFL, men de presterade alla ett 4-2 rekord ATS inom sina respektive division.

Även om ett lag kan verka överlägset på pappret, är divisionsmatcher ofta mycket jämnare än väntat. Detta gör de fantastiska valen att satsa på NFL-poäng spridningen, men de kan vara riskabla val på pengalinjen.

7. Bli inte kär i värde

Att satsa underdog på moneyline kan säkert löna sig, men du måste överväga varför långa odds är så långa i första hand. Se till att du har mycket specifika skäl och logik bakom att ta +800 underdog på pengar linjen, för du kan vara säker på att oddsmakare använde förnuft och logik för att ställa in pengarna i första hand.

Lämna en kommentar